måndag 26 januari 2009

Snö i UAE

Det kom 20 cm puder häromdagen i Emiraten Ras Al Khaimah så nu kanske jag inte behöver vara inomhus varje gång jag vill åka lite skidor...

http://www.arabianbusiness.com/544650-uae-mountain-covered-in-rare-snow

4 kommentarer:

Anonym sa...

kul bilder på araber som gör snögubbar!

Anonym sa...

Hej!
Bra blogg! Vi ska till Dubai 10 dar i april. Vi söker ngt bra boende. Vi är 2 vuxna o 2 barn. Vi vill gärna bo där det finns kök och med tillgång till strand och pool. Vi har bott på harbour hotel Dubai marina tidigare, men det var hiskligt dyrt. Vill gärna hitta ngt billigare. Kan du rekomendera ngt?
hälsningar Jenny

Anonym sa...

Hejsan. Jag heter Anna är 22år och planerar en flytt till Dubai med en kompis till hösten då jag är färdig med skolan. Jag håller på att utbildar mig till hud och spa terapeut och undrar om du som jobbar inom hotell har någon aning om hur det är med jobb? Har försökt söka igenom internet och det är väldigt svårt att hitta någon bra information. Skulle vara hjärtligt tacksam om du för all infrmation du kan ge mig. MVH Anna Ström..
pajala_anna@hotmail.com

Oskarand sa...

Jenny: Tyvärr så är strandhotellen dyrare då det för närvarande bara finns 5 stjärniga hotell på stranden. Prisvärda hotell kan vara IBIS eller Holiday Inn/holiday inn Express.