onsdag 12 januari 2011

Dagens tips:
Åk inte Sheikh Zayed på nyårsafton... Vi hade biljetter till Barasti men bestämde oss för att käka middag på Kiku, Le Meridien Airport.
Som ni kanske vet var det fyrverkerier vid Burj Khalifa.... vi lämnade Kiku kl 10:00 och fastnade i trafiken i 4 timmar!!! Vi firade alltså nyår på motorvägen. Dock så fick vi en bra vy över fyrverkerierna.
Här är i alla fall fyrverkerierna:

Gott nytt år från Dubai!

3 kommentarer:

Niclas sa...

Hejsan,

Jag kommer åka ner till Dubai för första gången nu i slutet av januari. Jag har bl a hört att det då ska vara någon form av shoppingfestival ;)

Vad är dina erfarenheter av denna festival?

Tack för ditt svar//Niclas

Hanna sa...

Hej! jag har planer på att dra till Dubai. Söker massvis med jobb nu och börjar få napp så vi får se.. Vad du vad lönen ligger på ungefär om man jobbar på hotell?

// Hanna

Oskarand sa...

Niclas: Det är helt ok rabatter i alla köpcentrum. Åk till Mall of the Emirates och Dubai Mall först. Vill du ha mera shopping fortsätter du med Ibn Battuta mall och Festival City. Brukar var en del happenings i de olika köpcentrumen också. Bästa är att köpa en Time Out när du kommer ner. Ha det så trevligt.

Hanna:
Beror helt på vad du ska göra och vilket hotell... är du hotell direktör så tjänar du bra, är du servitris tjänar du skit... vad är det för position du söker och vilka hotell? Har jobbat hotell här nere i 2 år så har bra koll på hotellen.