tisdag 28 december 2010

Årets skönhetstävling

Nu är det dags igen! Nu skall den snyggaste utnämnas! I Abu Dhabi hålls en årlig skönhetstävling där högsta pris är 35 miljoner AED!
Det är riktigt spännande i år, vem kommer vinna titeln "snyggaste kamelen" i UAE!
Jepp, det är sant. Varje år hålls en skönhetstävling för kameler...

Vet inte hur det bedöms???
Vilken tycker ni är snyggast här kamel 1 eller kamel 2?
Är inte kamel 1 lite sexigare än kamel 2? Eller vad tycker ni?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kul! Jag röstar på den otroligt vackra skönheten som kom upp på bild ner 1 när jag klickade på länken. Långa ögonfransar, stora mörka ögon och en lite halvöppen mun. Vilken skönhet!!! Gia

Viktor sa...

Wow! Jag håller fullständigt med Gia. ;)

Gott nytt år förresten, kul att du fortfarande är aktiv på bloggen. Riktigt rolig och intressant att läsa! Ser ut också som att den växer och växer för varje dag som går.

Jo, det är jag igen (ifall du minns mig). Jag som var intresserad att studera och jobba i hotell industrin. Håller på att spara ihop lite pengar så förhoppningsvis så blir det en ansökan till en hotellskola inom något år.

Däremot börjar jag få lite "second thoughts" Har läst och fått det bekräftat av flera inom branschen att framtiden ser väldigt dyster ut, iallafall för oss europeer. Lägre löner, mindre jobb och mycket större konkurrens. Hur är dina tankar kring framtiden i Hotell industrin? Klart man blir orolig, man har inte lust att lägga ut stor summa pengar på en utbildning som inte leder någonstans.

Mvh,
Viktor.

Anonym sa...

Lätt blid 1 som e sexigast... ;)

Mvh Madde

Fru Björnsson på ön sa...

Kamel nr 1, är en riktig skönhet!

Anonym sa...

Kamel 1 är sexigast, en riktig Clintankopia med skäggstubb och allt. Doris