torsdag 31 mars 2011

Att hyra

Ar I rhas al kaimah pa internet marketing seminarium. Pa vagen dit sag vi denna.. Sa om nagon vill hyra ett skjul sa hor av er.

Empower your Business with BlackBerry® and Mobile Solutions from Etisalat

öken safari lanserat

Så anledningen till att jag har lagt upp dessa bilder på öken safaris är att jag var ute och testade en tur med ett nytt företag för 2 veckor sedan.

Jag har länge haft en tanke att man borde utveckla en öken safari som är lite mera äkta. Inte en turist fälla!

Många är det Svenskar som jag pratat med som varit på öken safari och älskat dune bashing men inte gillat middagen då det blir väldigt turistigt. Se tex denna blogg: öken safari kul men turist fälla!.

Efter att ha frågar runt lite inom turist branschen i Dubai har jag nu hittat ett bra företag som jag bestämt mig för att teama upp med. De jobbar normalt med mera äventyrs paket än de normala företagen härnere. De gillade min idé skarpt och vi satte ihop ett paket tillsammans.

Jag kan nu stolt erbjuda detta på min dubaiguide: unik öken safari i Dubai.

Hör av er om ni vill boka!

tisdag 22 mars 2011

Snowboarding eller heter det sandboarding?

Expressen om Dubai

Ännu en artikel om Dubai denna gång i Expressen. Sammanfattar ganska bra vad man kan göra en vecka härnere. Sol och bad, fika på lyxhotell och åka ut i öknen.

Såg några kommentarer som kommentera läget i regionen typ den här: "I regionen gör ett kuvat folk uppror mot makthavarana - och Expressen publicerar en artikel om Dubai som ett semesterparadis. Osmakligt!". En i mina ögon helt befängd kommentar!

Tycker att läget i Mellan östern inte har något med Dubai att göra. Här är allt frid och fröjd och majoriteten gillar de som regerar. Mycket pga lyckad fördelning av rikedomarna. Att säga det är osmakligt tycker jag är helt sjukt! Det är som att säga att man inte ska åka till Sydkorea för att det inte är bra i Nordkorea..

onsdag 16 mars 2011

tisdag 15 mars 2011

Barbequ

Grillar I oknen. Grymt harligt.
Empower your Business with BlackBerry® and Mobile Solutions from Etisalat

lördag 12 mars 2011

IMG00129-20110312-1726.jpg

Hemma I Stockholm aker man ut I skargarden nar man ska ha utflykt. I dubai aker man ut till oknen...
Idag anordnar kyrkan grillning I oknen.
Empower your Business with BlackBerry® and Mobile Solutions from Etisalat