måndag 26 oktober 2009

Det blir en dag på stranden...

Spenderade fredagen på stranden! Nu börjar den härliga årstiden härnere med behaglig temperatur. Har inte varit på stranden på flera månader men hade en riktigt skön dag i fredags.

Valde den offentliga stranden brevid Jumeirah Beach Park och måste säga att det är en av de bästa alltid med mycket plats.

2 kommentarer:

Viktor sa...

Hej!

Det är viktor igen. Har några till dryga frågor:

Jag vet såklart att det finns olika "steg" inom hotellbranshen. Men om vi nu säger att jag är nyutexaminerad. På ett ungefär... Vilken lön skulle jag kunna förvänta mig att ha de första åren inom hotellbranschen?

Har även kikat på lite andra skolor nu. Har hittat Hotelschool The Hague, som är betydligt billigare än dem i Schweiz och ska enligt vissa även vara lika bra som skolorna i Schweiz.
Hur går snacket inom hotellbranschen? Är det någon skola att rekommendera, har den bra rykte?

Mvh Viktor.

Oskarand sa...

Tjena Viktor,

Angående lönenivå så är det i princip omöjligt att säga då det beror på vart du jobbar, vilken avdelning på hotell, vilken position etc etc. generellt sätt så är det inte så bra betalt på de lägre nivåerna men när du kommer upp till chefspositioner kan du tjäna bra. Du har även mycket förmåner med rabatter.

Har kompisar som gått på The Hague och det är en bra skola. Stor, med elever över hela världen. För mig så låter det alltid bättre med skola i Schweiz då de fortfarande har väldigt bra rykte. Kvalitets mässigt är det nog ungefär samma.

Lycka till!