fredag 30 mars 2012

Skidtävlingen

Har nu fått lite bilder från vår skidtävling. Här är jag i mitt tredje åk. Kommer lite för fort i branten med en dålig linje så kommer lite för långt ut. Mitt tredje åk var mitt sämsta.

Mitt andra åk räckte dock till en silver medalj! (vi körde snabbast av 3 åk). Snabbaste åkaren åkte hela banan på 15 sekunder! Ski Dubai är inte Åre eller Alperna... Men jag måste säga att det blir riktigt kul när man sätter upp lite portar!
Längre rapport kommer i nästa inlägg.

tisdag 20 mars 2012

Årets skidtävling


Förra året arrangerade jag en skidtävling i Ski Dubai för Skandinaver som bor i regionen. Backen i Ski Dubai är ingen super backe men om man sätter upp några pinnar och lägger på ett tävlingsmoment så blir det riktigt riktigt kul. Förra året hade vi ca 45 åkare och vi räknar med samma antal i år igen.

Tävlingen sker nu på fredag 23 mars med start 15:00. Då skall utrustning och liftkort redan var hämtat så bra om ni kommer i tid till Ski Dubai då fredagar är mycket folk och köer. 
Om du vill vara med och åka så anmäl dig på annualskichamp@gmail.com.

Att testa Ski Dubai är ett av de måsten när man kommer ner hit. Att går runt i ett köpcentrum och titta på skor för att några minuter senare ta sittliften upp i backen är en konstig känsla!
Här finns mera information: http://www.dubaiguide.nu/desert-ski-competition