måndag 27 april 2009

Sushi in Dubai

Mitt nya projekt börjar bli klart. Gör en hemsida där jag testar olika Japanska restauranger i Dubai. Har varit ganska dyrt hittills då jag måste testa alla dessa nya restauranger... Har inte testat Nobu, väntar på löning... kolla in www.dubaisushi.com

lördag 25 april 2009

Cricket

Något som är kul med att bo utomlands är att testa annorlunda sporter som inte är så stora i Sverige. När min Australiensiska vän frågade om jag ville följa med på Cricket tvekade jag inte 1 sekund. En ny Cricket arena har öppnat i Sport City (del av Dubailand) och för att inviga spelade Australien - Pakistan två landskamper. Australien förlorade den första och vi gick på den andra. Arenan kan ta 20 000 personer och det var nästan fullt. Skulle uppskatta ungefär 18 000 Pakistanier och 500 Australier. Pakistanierna tog mig självklart som Australiensare så jag fick en del kommentarer på väg till matchen, vänliga och sportsliga kommentarer skall tillägas.

Vi hamnade såklart mitt i Pakistanska klacken och de var som tokiga, skrek och hejade på Pakistan. Det var mycket underhållande att se, nästan mera än själva matchen. Cricket är verkligen annorlunda än allt annat och matchen höll på i 9 timmar! Har äntligen lärt mig reglerna och det är en intressant sport men det tar lite för lång tid för min smak. Exempel på hur det såg ut kan du se nedan:

onsdag 22 april 2009

Bio i Dubai

Var på bio häromdagen i Mall of the Emirates. Inte så mycket med det om det inte var för att filmen var på Svenska! Såg Arn the Temple Knight...

Var kul att se en Svensk film härnere, speciellt när det diskuterade Jerusalem i slutet av filmen. Israel - Palestina är en het fråga härnere så det var kul att höra Jan Guillous budskap från Arn.

söndag 12 april 2009

Tillbaka

Tillbaka i Dubai efter två veckors semester i Asien. Har varit i Hong Kong och Filippinerna men det är en annan historia (www.bloggompersonligutveckling.blogspot.com).

Skönt att se att två nya byggnader har kommit upp utanför mitt hus. Skönt för det innebär att det fortfarande byggs.

Är nu i lägenheten efter lunch i Mall of the Emirates där det var skönt att se att det var hyffsat mycket folk för att vara en söndag. Skönt för det innebär att det fortfarande shoppas.

Tillbaka på jobbet i morgon.